Volg ons op sociale media
Volg ons op alle sociale media voor de laatste nieuwtjes op Facebook en Twitter, handige how-to video's op Youtube en prachtige foto's op Instagram én Pinterest. En vergeet ook zeker niet om je in te schrijven op onze nieuwsbrief want daar krijg je wekelijks een exclusieve sneak peek van onze gloednieuwe pagina's en recepten.
Volg ons op Facebook
Op de Facebookpagina van Lekker van bij ons vind je steeds de lekkerste recepten, de beste verhalen van Belgische vakmannen en -vrouwen, de laatste kooknieuwtjes en zoveel meer.
Volg ons op Instagram
Ben je een echte foodie? Raak je geïnspireerd om zelf te koken door prachtige foodfoto's? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuw recept? Volg ons dan zeker op Instagram. Probeerde je een van onze recepten uit, dan mag je het resultaat altijd delen met #lekkervanbijons.
Volg ons op Pinterest
Geïnspireerd door de foto's van een van onze recepten? Pin ze via onze Pinterest-account op een van je eigen borden en ga later zelf aan de slag met het recept.
Volg ons op Twitter
Onze tweets geven jou het laatste nieuws, de lekkerste recepten én indrukwekkende verhalen van mensen van bij ons. Volg onze Twitteraccount en blijf op de hoogte van het reile en zeilen in de culinaire wereld.
Volg ons YouTube kanaal
Hoe maak je een moelleux die altijd lukt? Wat is nu alweer het verschil tussen brunoise en julienne? En hoe maak je een bechamelsaus? Je komt het te weten in onze handige how to-video's. Daarnaast vind je op ons YouTube kanaal nog heel wat andere leuke filmpjes.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
In onze wekelijkse nieuwsbrief krijg je een vijftal topics met recepten voorgeschoteld. Denk aan ideetjes om pladijs lekker klaar te maken, tips om te koken voor een grote groep en onze favoriete recepten van het moment. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Er is dus voor ieder wat lekkers. Maak je keuze, of volg ons overal zodat je geen enkel topic of recept mist. Veel lees- en scrollplezier en tot snel! Groetjes, het Lekker van bij ons-team.