Pieter De Koekelaere
Verhaal

De geuteling, streekproduct klaar om Vlaanderen te veroveren

Goudbruin gebakken, luchtig en mals aan de binnenkant. Pieter De Koekelaere laat Vlaanderen kennismaken met de geuteling.

Lees meer
Peter Van de Weyer
Verhaal

Met vakmanschap gemaakt: Kempense gedroogde boerenhesp, dat smaakt!

Slager Peter houdt vast aan tradities voor zijn Kempense gedroogde boerenhesp. Lees hier meer over dit erkend traditioneel streekproduct.

Lees meer
Filip Claeys
Verhaal

Restaurant De Jonkman** krijgt bekroning voor bierkaart van het jaar

De prijs voor Bierkaart van het Jaar 2019 ging dit jaar naar Restaurant De Jonkman uit Sint-Kruis Brugge. Lees er...

Lees meer
An Martens
Verhaal

Foodpairing met biersommelier An Martens: 5 combinaties waar je wild van wordt (beloofd!)

Waarop moet je letten als je gerechten wil pairen met Belgische bieren? Vind hier 5 tips van biersommelier An Martens.

Lees meer
The Young Knighthood
Verhaal

“The Young Knighthood”: club voor jonge Belgische bierbrouwers

“The Young Knighthood”: wie zijn ze, wat doen ze en wat drijft hen? Lees hier alles over deze club voor...

Lees meer
Belgische hop
Verhaal

Zo vader, zo zoon

Het hopbedrijf van de familie Dekervel bestaat sinds 1961. Neem samen met ons een kijkje bij het bedrijf in Poperinge...

Lees meer
Brasserie 3 Fonteinen
Verhaal

Lambikbrouwerij en geuzestekerij 3 Fonteinen

Een uitstap naar het Pajottenland is een must voor wie van bier houdt. Daar vind je een groene oase met...

Lees meer