Teler Vitaetom
Verhaal

Vitaetom wint BioVLAM 2024 voor innovatieve Ruby Red-tomaten

Koen Van Hauteghem teelt met veel passie de Ruby Red, een nieuwe biologische trostomaat. 

Lees meer
slagerij-traiteur de wilde
Verhaal

Broederlijk vakmanschap bij slagerij-traiteur De Wilde in Deurle

Bij slagerij-traiteur De Wilde kan je terecht voor vlees en vleeswaren van topkwaliteit van eigen bodem.

Lees meer
De Kromme Boom
Verhaal

De Kromme Boom: bio-oesterzwamkwekerij met een hart voor mensen

De Kromme Boom in Oostakker is een unieke werkplek waar oesterzwammen worden geteeld. 

Lees meer
Geetkotmolenhoeve
Verhaal

Pastorale-lamsvlees: van kweker naar slager, in een mum van tijd

Met het Pastorale-logo ben je zeker van heerlijk lamsvlees van bij ons. We spraken af met schapenhouders Luc en Christine.

Lees meer
Ward Lemmelijn in roeiboot © Ward Lemmelijn
Verhaal

De battle: topsporters Koen en Ward koken met vlees van bij ons

Samen met chef Loïc stoppen topsporters Koen en Ward hun favoriet stukje vlees in een sportief jasje.

Lees meer
Sofie Dumont Ballekes Battle
Verhaal

Zot van balletjes: de lekkerste tips met chef Sofie Dumont

Waar komt Sofies liefde voor gehaktballen vandaan? En hoe bereidt ze en eet ze ze het liefst?

Lees meer
Slager Luk Pieters
Verhaal

Slagerij Pieters? Dan weet je welk vlees je in de kuip hebt!

Bij Slagerij Pieters in Halle krijgt vlees van bij ons een glansrol. Slager Luk vertelt waarom.

Lees meer
Bioveeteler Johan
Verhaal

Op bezoek bij Hierford: “Veeteelt en duurzaamheid kunnen hand in hand gaan”

Bioveeteler Johan wil de natuur zo dicht mogelijk bij zijn runderen brengen. Hoe hij dat doet?

Lees meer
Mieke Verniest met gezin - © Marco Mertens / Boerentrots
Verhaal

Van boer tot bord: op bezoek bij varkenshoudster Mieke Verniest

Het verhaal van een kwaliteitsvol stukje varkensvlees, begint bij de boer. Of in dit geval, de boerin.

Lees meer
Bio-Planet rayon
Verhaal

Op bezoek bij Bio-Planet: “Bio, da's het voedsel van de toekomst.”

Bij biosupermarkt Bio-Planet zetten ze volop in op lokaal en seizoensgebondenheid. Lees hier waarom.

Lees meer