Er liggen twee broodjes op een licht blauwgrijs bordje. De broodjes zijn belegd met breydelspek, koolsla van rode kool en spitskool, een sneetje kaas en homemade saus.
Verhaal

Aan tafel met traditionele streekproducten: ons broodje Breydelspek ontleed

Ontdek het verhaal achter Breydelspek, Gentse mosterd en Postelse abdijkaas en proef de traditie in ons heerlijk broodje met koolsla. 

Lees meer
Pieter De Koekelaere
Verhaal

De geuteling, streekproduct klaar om Vlaanderen te veroveren

Goudbruin gebakken, luchtig en mals aan de binnenkant. Pieter De Koekelaere laat Vlaanderen kennismaken met de geuteling.

Lees meer
Peter Van de Weyer
Verhaal

Met vakmanschap gemaakt: Kempense gedroogde boerenhesp, dat smaakt!

Slager Peter houdt vast aan tradities voor zijn Kempense gedroogde boerenhesp. Lees hier meer over dit erkend traditioneel streekproduct.

Lees meer