Bladerdeeghapjes met kaas
Op zoek naar een eenvoudig, maar overheerlijk hapje voor bij het aperitief? Deze bladerdeeghapjes met Belgische Brie en een vleugje honing zijn de perfecte keuze. Bekijk zeker onze video met eenvoudige instructies, zo zal jij de perfecte bladerdeeghapjes maken.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Rol het bladerdeeg uit en steek er 8 gelijke cirkels (8 cm diameter) uit. Leg ze op de bakplaat.
Snijd de korst van de brie weg en snij in blokjes. Verdeel de kaas over het bladerdeeg.
Bevochtig de randen van het deeg met wat water en plooi ze dicht. Buig de uiteinden iets naar elkaar toe tot een halve maan ontstaat.
Bestrijk de bladerdeeghapjes met het ei en zet 20 minuten in de oven tot ze goudbruin zien.
Bedruppel de hapjes na het bakken met wat honing en bestrooi met de sesamzaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.