Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Schil en snijd de pompoen in blokjes en stoof met het laurierblad en de salieblaadjes aan in olijfolie. Giet er de bouillon bij en laat gaar koken. Verwijder het laurierblad, giet er de room bij en mix glad.
Snijd het witloof in stukjes en stoof ze aan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
Bak het gehakt rul in een bakpan met weinig vetstof. Breng op smaak met het komijnpoeder, peper en zout.
Roer de ricotta los en kruid met peper en zout.
Schep een laagje pompoensaus in een ovenschaal en bedek met enkele lasagnevellen. Schep er een laag gehakt op, verdeel er wat ricotta over en schep er dan een laag witloof op.
Herhaal tot alle ingrediënten op zijn en eindig met een laagje saus. Bestrooi met de geraspte kaas en zet 30 minuten in de oven. Werk af met de oregano.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.