Bereiding
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 185°C.
Leg de aardappelen op een met bakpapier beklede bakplaat, prik bovenaan enkele gaatjes in de aardappel met een vork of mes.
Plaats de aardappelen gedurende 55-60 minuten in de oven of tot je er met een mes kan in glijden.
Hak de peterselie, bieslook en blaadjes basilicum fijn.
Haal de aardappelen uit de oven en laat ze kort afkoelen. Snijd het bovenste overlangse deel van de aardappel en lepel de aardappel voor de helft uit.
Plet de stukjes aardappel en meng met de geitenkaas en fijngehakte kruiden. Kruid naar eigen smaak met peper en zout.
Afwerking
Vul de aardappelen opnieuw met geplette aardappelmengeling en plaats nogmaals 15-20 minuten in de oven op 185°C.
Serveer warm. Lekker met een slaatje of als bijgerecht bij kip, vis of vlees.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.