Bereiding
Leg de kipfilets in een pan en overgiet met de kippenbouillon. Leng eventueel aan met water tot de filets net onderstaan. Breng aan de kook, zet het vuur zachter en laat alles 10 minuten pocheren, net onder het kookpunt. Laat uitlekken.
Snipper het chilipepertje en de knoflook. Meng ze met de barbecuesaus, de honing, peper en zout.
Spoel en droog de veldsla. Pel de ui en snij ‘m in ringen.
Meng ze met de veldsla en de kaasblokjes. Roer een dressing van de olijfolie, de balsamicoazijn, peper en zout. Schep door de salade.
Vet het barbecuerooster in met olie. Bestrijk de kipfilets met het honingmengsel en gril ze goudbruin: bestrijk ze ondertussen weer af en toe met het honingmengsel.
Serveer de kip met de salade. Lekker met een aardappel in de schil en nog wat extra barbecuesaus.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.