Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°.
Meng voor de marinade alle ingrediënten. Strijk het varkenshaasje in met de marinade. Laat minstens 1 uur rusten in de koelkast. Haal het vlees 15 minuten voor gebruik uit de koelkast en laat uitlekken.
Snijd de venkel in reepjes.
Leg het vlees in een ovenschaal en voeg de teentjes knoflook en stukjes venkel toe.
Laat het vlees 25 minuten bakken.
Voeg na 15 minuten de stukken courgette en de rozemarijn bij het vlees. Kruid de groenten met peper en zout. Overgiet het vlees tijdens het bakken enkele malen met de marinade.
Kook intussen de rijst.
Haal het varkenshaasje uit de oven en laat afgedekt 10 minuten rusten.
Serveer het gesneden varkensvlees met de geroosterde groenten en de zilvervliesrijst.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.