Bereiding
Zet de kipfilet en room ijskoud.
Maal alle ingrediënten voor de vulling fijn in een cutter. Zet terug koud.
Haal de mooie buitenste bladeren van de kool en blancheer ze een minuutje om ze makkelijker te kunnen behandelen. Verwijder de grootste nerven en maak pakketjes met de vulling. Stoom in ongeveer 15 minuten gaar. Strooi er wat fijngesnipperde chilipeper over.
Snijd de rest van de kool in grove stukken. Verwarm de olie in een wok. Snijd de look en gember fijn. Roerbak de gember en look 1 minuut. Voeg de kool toe, kruid met vijfkruidenpoeder, peper en zout en bak nog eens 2 minuten. Blus met de mirin en de sojasaus. Voeg dan pas de spinazie toe en haal na 1 minuut van het vuur.
Werk de groenten af met de geroosterde sesamzaadjes en de sesamolie.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.