Bruschetta met vissalade en radijzen
Een bruschetta met zelfgemaakte vissalade, dat smaakt! Deze bruschetta met frisse vissalade en knapperige radijzen is een heerlijk licht en smaakvol gerecht. De vissalade brengt zachte, romige smaken, terwijl de radijzen voor een knapperige, pittige bite zorgen.
Bereiding
Rasp de radijzen grof of snijd in fijne reepjes. Strooi er lichtjes zout over en laat een half uurtje staan.
Laat uitlekken in een zeef en druk het vocht eruit.
Stoom ondertussen de schelvis in een stoomoven of stoommandje. Laat afkoelen en pluk het visvlees in groeve stukken.
Klop de plattekaas met de yoghurt luchtig.
Snijd de lente-ui met het meeste groen in fijne ringetjes.
Meng de radijzen met de lente-ui en schelvisstukjes luchtig door het plattekaasmengsel. Kruid naar smaak met cayennepeper, peper en zout.
Verdeel de dip over enkel potjes en laat ten minste een half uur in de koelkast rusten.
Serveer met stokbrood.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.