Bereiding
Maak de limoenboter
Roer de boter zacht met een houten lepel. Rasp de limoenen en meng de schil onder de boter. Pers de limoenen en voeg het sap toe aan de boter.
Snipper de knoflook fijn en roer eveneens door de boter. Breng op smaak met peper en zout. Schep de boter op plastiekfolie en rol stevig op.
Laat opstijven in de koelkast.
Maak de aardappelpannenkoekjes
Was de spinazie en laat hem slinken in een warme pan zonder vetstof. Giet de spinazie af en knijp uit. Hak de spinazie fijn.
Gaar de geschilde aardappelen in licht gezouten water. Giet af en pureer.
Smelt de boter en roer deze met de spinazie door de puree. Voeg de melk en eieren toe en roer tot een gladde massa.
Meng er de bloem onder.
Snipper de chilipeper en lente-uitjes fijn en meng onder het beslag. Breng op smaak met peper, zout en komijn.
Bak pannenkoekjes van het deeg en serveer met de limoenboter.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.