Carpaccio van coquilles met kruidenolie en kruidenslaatje

Deze carpaccio van coquilles met kruidenolie en een fris kruidenslaatje is een simpel maar luxe gerecht. De coquilles zijn heerlijk mals, en met de frisse kruidenolie en het kruidenslaatje krijg je een echte smaaksensatie. Perfect als voorgerecht als je iets speciaals op tafel wilt zetten, zonder gedoe!

Voorgerecht

20 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Sint-jakobsnoot

    Kruidenolie

    Kruidenslaatje

    Afwerking

12 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Sint-jakobsnoot

    Snijd drie sint-jakobsnoten in fijne plakjes. Leg een plakje in het midden van een koud bord en de overige in cirkels errond, elkaar lichtjes overlappend. Kruid met peper en zout. Herhaal dit voor de andere borden en bewaar koel.

    Kruidenolie

    Kruidenslaatje

    Afwerking