Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de groenten ongeschild in balkjes.
Spoel ze schoon en dep ze goed droog. Wentel ze door het maïszetmeel. Voeg de olie toe, rits er de takjes tijm bij, kruid met peper en zout en schep opnieuw om.
Leg ze verspreid op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 30 minuten in de oven. Schep halverwege om.
Snijd de basilicum heel fijn en mix door de mayonaise. Kruid met peper en zout.
Ontdoe de chilipeper van zijn zaadjes en hak fijn. Snipper de sjalot fijn.
Meng de sjalot, gehakte peterselie, dille, knoflook, gesnipperde chili door het gehakt. Rol balletjes van het gehakt.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en bak de balletjes goudbruin in 6 tot 8 min.
Haal de groentefrietjes uit de oven en serveer met de gehaktballetjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.