Ingrediënten
Pladijsspiesjes
Gegrilde groenten en krieltjes
- satéstokjes
Bereiding
Pladijsspiesjes
Snijd de pladijsfilets overlangs in twee. Rijg de 2 helften op een satéstokje en steek er een rozemarijntakje bij. Herhaal dit.
Schik de spiesjes in een stoommandje. Leg er de tijm en citroenplakjes bij. Kruid met peper en zout. Stoom de visspiesjes gaar gedurende een 8-tal minuten.
Gegrilde groenten en krieltjes
Snijd de groenten en krielaardappelen in hapklare stukken. Leg ze in een bord, sprenkel er olijfolie over en kruid met peper en zout. Verhit een pan en bak de groenten en krieltjes tot ze mooi gekleurd zijn.
Afwerking
Verdeel de gegrilde groenten en krielpatatjes over de borden. Schik er de pladijsspiesjes bij en een schijfje citroen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.