Bereiding
Maak eerst de kipmarinade. Meng de mosterd met het paprika- en chilipoeder, de honing en daarna de room tot een papje.
Voeg de kippenreepjes toe en meng goed. Laat 4 uur marineren in de koelkast.
Kook de rijst in de groentebouillon samen met de komijn. Van zodra de bouillon kookt, zet het vuur lager en laat 15 minuten zachtjes koken of tot de rijst net gaar is en het grootste gedeelte van het vocht is opgenomen.
Snijd intussen de ui in ringen, spoel de selder schoon en hak in stukjes. Pers de knoflookteentjes. Spoel de kidneybonen en laat uitlekken.
Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui, knoflook , fijne boontjes en bleekselderij. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout, roerbak 6-8 minuten tot de groenten zacht, maar niet gekleurd zijn.
Voeg de spinazie, kidneybonen, koriander, roomkaas en de rijst toe, kruid nog eens met peper en zout.
Haal de kippenreepjes uit de marinade en strooi er de bloem over, bak ze in een andere pan krokant in wat olijfolie.
Meng het vlees onder de groenten en rijst en verdeel over de wraps.
Rol de wraps op en schik ze in een ingevette ovenschotel, strooi er in het midden de kaas over en laat nog even gratineren onder de grill op 180°C.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.