Bereiding
Snijd de courgette in blokjes. Schil de aardappel, snijd in blokjes en kook ze gaar in licht gezouten water.
Verwijder de harde kern van het witloof en snijd de rest in reepjes. Snipper de sjalot fijn en bak daarna glazig in weinig boter. Voeg de voorgekookte aardappelblokjes toe en bak even mee. Doe er de courgette en witloof bij en laat even meebakken. Kruid met peper en zout.
Kluts de eieren en giet ze over de groenten. Verkruimel de geitenkaas over het mengsel. Zet het deksel op de pan en laat 10 minuten op een zacht vuur garen. Keer de tortilla om en laat 2 minuten verder garen.
Halveer de kerstomaatjes en snijd de lente-uitjes in ringen. Hussel de kerstomaatjes, de lente-uitjes en de walnoten onder de rucola. Breng het slaatje op smaak met het limoensap, olijfolie, peper en zout.
Werk de tortilla af met de gesnipperde bieslook en serveer met het rucolaslaatje.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.