Bereiding
Snijd de paprika in blokjes. Schil de aardappelen, kook gaar in licht gezouten water en laat afkoelen. Snijd de aardappelen en de chorizo in schijfjes.
Snipper de ui fijn en pers het teentje look.
Bak de ui met de look glazig in weinig bakboter. Voeg de voorgekookte aardappelschijfjes toe en bak ze even mee. Schep er de chorizo en de paprikablokjes onder en laat even meebakken. Kruid met het paprikapoeder.
Kluts de eieren los met de peterselie en kruid met peper en zout. Giet het mengsel over de groenten, zet het deksel op de pan en laat 10 minuten op een zacht vuur garen. Keer de tortilla om en laat 2 minuten verder garen.
Snijd de komkommer overlangs, verwijder de zaadlijst en snijd in halve maantjes. Snipper de sjalot fijn en snijd de ijsbergsla in fijne reepjes.
Meng alle ingrediënten voor de komkommersla en breng op smaak met olijfolie, peper en zout. Serveer bij de tortilla.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.