Bereiding
Snijd het varkensvlees in reepjes en meng met het paprikapoeder, komijn, koriander en 1 el olijfolie. Laat een kwartier marineren.
Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. Snijd de komkommer in lange, dunne plakjes met een dunschiller. Halveer de tomaatjes en snijd de rode ui in dunne ringen.
Bak het vlees met de marinade op hoog vuur. Kruid met peper, zout en pers er de knoflook bij. Laat 3 minuten al roerend bakken.
Snijd de bovenkant van de pitabroodjes open. Leg de broodjes even onder de grill om te warmen.
Snijd de munt fijn en meng onder de yoghurt. Kruid naar eigen smaak met peper en zout.
Vul elk broodje met een bodempje sla. Schik er de tomaatjes, komkommer en rode ui in. Vul aan met het vlees. Lepel er de yoghurt over en serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.