Bereiding
Maak een marinade met de geraspte gember, fijngesneden teentjes look en sojasaus. Laat hierin de stukjes rundvlees voor een half uurtje marineren.
Verwijder de nerf van de boerenkool en snijd de bladeren in reepjes. Snijd de shii-take champignons in vier.
Verwarm de olijfolie in de wok en voeg het rundvlees toe. Houd de marinade apart.
Breng de rundsreepjes op smaak met zwarte peper. Voeg de shii-take en de boerenkool toe en wok kort op. Voeg de sesamolie toe en wok het geheel gaar, ongeveer 15 minuten.
Los de maïzena op in de marinade van het rundvlees en giet deze bij de wok. Voeg de groentebouillon toe en laat het geheel even opkoken.
Hak tenslotte de lente-uitjes fijn en strooi deze samen met sesamzaadjes over het gewokte rundsvlees.
Serveer met (bruine) rijst.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.