Bereiding
Verkruimel de blauwe kaas. Snijd de sjalotten zeer fijn en meng samen met de fijngesneden peterselie, peper, snuifje zout, gebroken roze peper en blauwe kaas.
Voeg de zachte boter toe en meng alles goed door elkaar.
Breng op smaak met peper en zout. Schep de kruidenboter op een stuk vershoudfolie in 1 lijn. Rol het stevig in en plaats in de koelkast om hard te worden.
Hak de okkernoten fijn. Verwijder de vershoudfolie van de kruidenboter en rol de boter door de fijngehakte okkernoten. Laat nog even opnieuw kort opstijven in de koelkast.
Snijd de boter in gelijkmatige schijven (ongeveer 50 g per persoon)
Rol de stukjes boter in bakpapier en bind toe zoals een snoepje. Plaats in de koelkast tot net voor gebruik.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.