Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Boen de aardappelen schoon en dep ze droog. Wrijf ze in met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 40 minuten in de oven.
Rasp de schil van de citroen in een kom. Doe er de yoghurt, kurkuma en komijn bij. Meng goed en kruid met zout.
Rasp de wortels en appels en druppel er wat citroensap over. Snijd de radijsjes en de rode biet in kleine blokjes. Snipper de ui. Doe alles samen in een kom, giet er een scheut olijfolie bij en kruid met peper en zout. Meng alles onder elkaar.
Bak de pompoenpitten in een droge koekenpan goudbruin. Giet er de honing bij en schep om. Laat op een stuk keukenpapier afkoelen.
Snijd de aardappelen in de lengte in en duw ze open. Maak het kruim wat los met een vork.
Schep er een lepel yoghurt op, verdeel er de groenten over en bestrooi met de pompoenpitten. Geef er de rucola bij.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.