Bereiding
Snijd de kipfilets in reepjes en kruid met peper en zout. Roer het korianderpoeder en de za’atar met een scheutje olijfolie los. Hussel er de kippenreepjes door en laat 15 minuten marineren.
Schil de wortel en snijd in smalle reepjes. Maak de blaadjes van de little gem los. Snijd de lente-uitjes in ringen.
Verwarm de grill van de oven. Bevochtig de bovenkant van het Turks brood met wat water en zet 5 minuten in de oven.
Bak de kip goudbruin in olijfolie.
Maak de Tzatziki
Rasp de komkommer tot aan de zaadjes. Laat uitlekken in een vergiet.
Meng de geperste knoflook en de bieslook onder de yoghurt. Kruid bij met peper en zout. Voeg de komkommer en een scheutje olijfolie toe en roer goed door elkaar. Zet koel weg.
Afwerking
Snijd het Turks brood in 4 stukken. Snijd open en beleg met de wortel en little gem. Voeg de tzatziki en de kippenreepjes toe.
Bestrooi met de peterselie, munt en lente-ui. Serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.