Bereiding
Maak de chutney
Snijd de tomaten in partjes. Hak de uien fijn en rasp de gember fijn.
Breng de tomaten, ui en gember aan de kook. Voeg de suiker en azijn toe en laat op een zacht vuur 30 minuten sudderen. Roer regelmatig. Kruid met peper en zout.
Het lamsvlees
Snijd het lamsvlees in reepjes. Meng het kerrie-, paprika-, look- en komijnpoeder met een scheutje olijfolie en laat er het lamsvlees 15 minuten in marineren.
Verwijder de zaadlijst uit de paprika en snijd in reepjes. Bak het vlees met de paprikareepjes in olijfolie goudbruin. Kruid met peper en zout.
Verwarm de tortillavellen even in een warme koekenpan. Beleg elke tortilla met de slamix. Leg er het vlees op en werk af met de tomatenchutney en de koriander.
Rol de tortilla op en serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.