Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de courgette in dunne plakjes, de paprika in reepjes en de ui in ringen. Hussel de courgetteplakjes, paprika en rode ui met olijfolie en kruid met de tijm, peper en zout. Grill de groenten beetgaar op de grillpan.
Snijd de champignons in plakjes en bak ze goudbruin in weinig boter. Kruid met peper en zout.
Roer de tomatenpuree los met een scheutje olijfolie en breng op smaak met het lookpoeder, peterselie, peper en zout.
Besmeer de pitabroodjes met een dun laagje tomatenpuree en leg er de gegrilde groenten en de champignons op. Snijd de mozzarella in plakjes en leg op de groenten. Druppel er olijfolie over.
Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 5 minuten in de oven.
Werk de pita pizza’s af met de rucola en de pijnboompitten.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.