Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Maak de groenten schoon en snijd in gelijke partjes van hapklare grootte.
Neem een ovenschaal en verdeel er de groenten over.
Snijd de bol knoflook in de helft en duw hem tussen de groentjes. Besprenkel rijkelijk met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Duw de verse kruiden ertussen.
Rooster de groenten gaar in de hete oven gedurende 45 à 50 minuten tot ze gaar zijn.
Hak hiervoor de gemengde noten en de peterselie fijn. Roer de mosterd en de boter door de kruiden en het broodkruim. Meng goed.
Zet een pan op het vuur met 2 el olijfolie. Bak de kalfskoteletjes krokant langs beide kanten gedurende 2 à 3 minuten.
Lepel wat noten-peterseliecrumble op ieder koteletje, schik de koteletjes in een ovenschaal en gaar verder in de oven gedurende 10 à 12 minuten.
Haal de groenten uit de oven, bedruppel de honing erover en werk af met verse kruiden. Serveer er de crunchy kalfskotelet bij.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.