Bereiding
Snijd de geschilde aardappelen in dobbelsteentjes van 3 cm op 3 cm.
Hak de uien, de wortelen en de gember fijn.
Bak de uien, wortelen en gember in wat sesamolie samen met het citroengras op een matig vuur in een grote kookpot, voeg de curry toe en verhoog het vuur. Meng en laat enkele minuten bakken.
Voeg de aardappelblokjes en de shiitakes toe aan de curry. Stoof ze even rondom aan.
Snijd de paksoi in schijfjes en voeg alsook toe aan de curry. Roer even om zodat alle smaken van de curry vermengd zijn met de groentjes.
Voeg de visbouillon en de kokosroom toe, breng aan de kook en voeg de vissaus toe.
Plaats het deksel op de kookpot en laat ongeveer 15 minuten sudderen of tot de aardappelen gaar zijn.
Snijd ondertussen de zeebaars in plakjes en bak hem in een antikleefpan. Kruid met peper en zout.
Vis het limoengras uit de curry.
Serveer de zeebaars in een kom en schenk er de curry over. Werk af met koriander.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.