Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Was de aardappelen en snijd ze in dunne schijfjes.
Verdeel de aardappelschijfjes over 4 individuele/kleine ovenschotels. Besprenkel ze met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Plaats de aardappelen in een voorverwarmde oven en bak ongeveer 25 minuten. Schep ze even om.
Schil de asperges en verwijder het harde uiteinde.
Haal de aardappelen uit oven en leg de stukken vis samen met de asperges bovenop de aardappelschijfjes. Kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie.
Verwarm de grill van de oven. Plaats de ovenschotels onder de grill voor ongeveer 10 à 12 minuten.
Snijd de lente-uitjes in ringen. Hak de peterselie fijn.
Smelt de boter op een zacht vuur. Voeg de zeste van citroen toe samen met de peterselie, lente-uitjes en kappertjes.
Breng op smaak met peper en het citroensap.
Haal de schotels uit de oven en serveer met de kappertjes-botersaus.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.