Op tafel staat een licht blauw bord, met hierop de goudgele pannekoekjes op basis van aardappelpuree. Het gerechtje is afgewerkt met enkele stukjes gerookte forel, sla en een groene dressing van verse kruiden.

Aardappelpannenkoekjes met gerookte forel

en groene dressing

Deze aardappelpannenkoekjes met gerookte forel zijn een heerlijke hartige traktatie én een slimme manier om restjes aardappelpuree te verwerken. Ideaal als verfijnd voorgerecht, brunchgerecht of lichte maaltijd. Lekker, makkelijk én veelzijdig.

Hoofdgerecht

40 min

Eenvoudig

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de puree

    En verder

    Voor de groene dressing

18 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze vervolgens af en laat ze goed uitstomen. Stamp ze samen met de eidooier en boter tot puree. Kruid met peper en zout.