Bereiding
Schil de aardappelen.
Bak de worsten in 2 eetlepels boter. Belangrijk: op een laag vuur en kort inprikken zodat ze niet openscheuren. Laat ze na het bakken kort uitlekken.
Rasp voor de rösti de aardappelen in zo lang mogelijke ‘draden’. Dit zal ervoor zorgen dat de rösti mooier samenhangt.
Verwarm in een teflonpan de helft van de olie en de boter en verdeel de aardappelen zorgvuldig over de hele oppervlakte.
Druk de aardappelen aan en bak ze krokant op matig warm vuur.
Haal uit de pan en maak van de gelegenheid gebruik om de resterende olie en boter in de pan te doen.
Bak nu de andere zijde van de rösti. Deze moet krokant zijn aan de buitenkant en gaar vanbinnen.
Maak de salade aan met de dressing.
Serveer met de boerenworst en een spie rösti.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.