Bereiding
Voor de aardappelsalade:
Halveer de krieltjes en kook ca. 10 minuten in gezouten water. Giet af, zet het deksel nog even op de kookpot en laat nog enkele minuten droogstomen.
Laat de erwtjes enkele minuten koken in water, tot wanneer ze boven drijven. Snijd ondertussen alle groenten fijn.
Neem een pan en verhit de olie. Bak de aardappelen goudbruin in ca. 10 minuten op middelhoog vuur en laat volledig afkoelen. Breng op smaak met een snufje zout.
Neem de mason jars en werk in laagjes.
Voor de tahinidressing:
Pel het teentje look en snipper het fijn en doe het in een mengkom.
Voeg de ahornsiroop, de sesampasta en het water toe aan de look. Breng op smaak met zout en peper en meng alles goed met behulp van een mixer.
Halveer de citroen en pers het sap eruit. Giet over de dressing en meng alles.
Smakelijk!
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.