Bereiding
Maak de hartige taart
Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes, kook ze 15 minuten in gezouten water.
Verdeel de broccoli in roosjes en blancheer ze 5 minuten in kokend gezouten water. Laat ze uitlekken.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Klop de eieren luchtig en meng met de platte kaas en de helft van de geraspte kaas. Kruid met peper en zout en nootmuskaat.
Bekleed een springvorm met bakpapier. Leg een deel van de aardappelpartjes verspreid over de bodem, hierop een laagje van de broccoli gevolgd door de helft van het kipfilet.
Schenk er de helft van het eimengsel erover. Herhaal de laagjes en schenk er de rest van het eimengsel over, strooi er de rest van de geraspte kaas over.
Bak de taart voor 40 minuten in de oven.
Maak de dressing en salade
Meng de yoghurt met de gehakte dille, het citroensap en olie, breng op smaak met peper en zout.
Spoel de salade, droog en schik in een slakom.
En verder
Serveer de aardappeltaart met de eikenbladsla en de dressing.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.