Bereiding
Maak de aardappelwafels
Schil de aardappelen en kook ze 20 minuten beetgaar in gezouten water.
Giet ze af en plet ze tot een puree. Meng het ei en de bloem onder de puree. Laat helemaal afkoelen.
Hak de bladpeterselie en bieslook of dragon fijn en meng ze eronder, kruid naar eigen smaak met peper en zout.
Vet het wafelijzer in met wat olie. Bak de wafeltjes in het wafelijzer goudbruin.
Maak de topping
Snijd de paardenlookworst in blokjes en bak ze kort in een pannetje met wat vetstof.
Meng intussen de mosterd met de mayonaise en yoghurt voor het sausje.
Was de waterkers en snijd eventueel de steeltjes eraf.
Afwerking
Schik de waterkers op de borden. Schik er de wafeltjes bij en werk af met de gebakken paardenlookworst en het mosterdsausje. Serveer eventueel met een glaasje Spécial Belge Ale.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.