Bereiding
Verwarm de oven voor op 170°C.
Kruid de medaillons met peper en zout en bak ze kort aan in hete boter. Meng de dragon onder het paneermeel. Besmeer 1 kant van de medaillons met de mosterd en bestrooi met het paneermeel-dragonmengsel. Leg ze in een ovenschaal en druppel er nog wat gesmolten boter over. Zet 10 minuten in de oven.
Kook de geschilde aardperen in licht gezouten water gaar. Giet af en pureer ze met de mascarpone. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de knoflook in olijfolie goudbruin. Voeg de bospaddenstoelen toe en roerbak ze 5 minuten.
Maak een cirkel van de aardpeercrème op elk bord. Leg er telkens een krokante varkensmedaillon op en verdeel er de bospaddenstoelen over. Werk af met de waterkers, wat fleur de sel en olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.