Bereiding
Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Snijd de bloemkool in roosjes.
Kook ze samen in licht gezouten water 10 minuten.
Snipper de ui fijn en pers de knoflook.
Rasp de gember en snijd de kerstomaten in de helft.
Snijd de kipfilet in blokjes.
Bak de ui met de geperste look en de gember in olijfolie glazig. Voeg de kippenblokjes toe en bak goudbruin. Voeg de specerijen toe en roerbak 1 minuut verder. Kruid met peper en zout.
Schep de kerstomaatjes en de beetgare bloemkool en aardappelblokjes onder de kip. Zet het vuur laag, doe het deksel op de pan en laat 12 minuten verder garen.
Werk voor het serveren af met korianderblaadjes. Snijd de limoen in partjes en serveer met ze bij het gerecht.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.