

Bereiding
Kook de rijst gaar zoals vermeld op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
Hak de champignons fijn. Spoel de bonen onder koud water en laat uitlekken.
Doe de bonen in een blender en mix glad. Meng de bonenpuree onder de gehakte champignons en voeg de peterselie, tijm, geperst teentje knoflook, gekookte rijst, ei en bloem toe. Kruid met het nootmuskaat, peper en zout.
Rol met vochtige handen balletjes van het mengsel.
Snipper de ui fijn. Fruit de ui met de resterende knoflook in olijfolie glazig. Leg de balletjes in de pan en bak ze rondom goudbruin. Schep uit de pan.
Giet de melk en de room in de pan en roer er de mosterd en honing onder. Kruid met peper en zout en laat 10 minuten op een zacht vuur sudderen. Voeg de balletjes opnieuw toe.
Bak de geschaafde amandelen in een droge koekenpan goudbruin een werk er de balletjes mee af. Bestrooi met de microblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.
Partner
