Bereiding
Laat de schorseneren uitlekken. Snijd de kip in blokjes van ongeveer 3 cm.
Smelt de helft van de boter in een pan. Bak de kippenblokjes 3 minuten tot ze goudbruin kleuren en haal ze dan uit de pan. Doe de rest van de boter en de fijngesneden sjalot in de pan en laat 2 minuten fruiten.
Bestrooi met bloem. Doe er de gevogeltebouillon en de zure room bij. Kruid naar smaak met peper en zout.
Meng goed en laat de pan nog 10 minuten op het vuur staan zonder deksel tot de saus voor de helft is ingekookt.
Meng de kippenblokjes samen met de schorseneren onder de saus. Laat nog 5 minuten stoven op een zacht vuur met het deksel op de pan.
Bestrooi met enkele blaadjes dragon en dien op met gekookte aardappelen of aardappelpuree.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.