Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Overgiet het brood met water en laat even weken.
Pel de uien en snipper fijn. Zet een pan op het vuur met boter.
Fruit de ui in de warme boter. Pel de teentjes knoflook, halveer en bak even mee op. Haal uit de pan. Doe het gehakt in de pan en bak het rul.
Voeg de currypasta erbij, de chutney, rozijnen en het laurierblad bladeren met zout en peper.
Dek af en laat zo’n 10 minuten sudderen. Knijp het brood uit en meng onder het vlees tot het goed gemengd is. Neem een ovenschaal en doe er het gehakt in. Laat afkoelen.
Meng daarna de melk en eieren, breng op smaak met peper en zout en giet over het vlees.
Bak de ovenschotel in de warme oven gedurende 30 à 40 minuten tot de topping mooi gebakken en stevig is.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.