In het midden van de tafel vind je een groot rond keramiek bord in aardekleur. Hierin liggen de goudgele briochebroodjes met knoflookboter, en gevuld zijn met abdijkaas. Instant feestlook en heerlijk smaakvol als bijgerecht.

Briochebroodjes gevuld met abdijkaas en knoflookboter

Deze zachte briochebroodjes gevuld met abdijkaas en knoflookboter zijn pure verwennerij. Perfect als hartig hapje, bijgerecht of zelfs voor een gezellige brunch. Ken jij nog een betere combinatie?
Makkelijk te maken en ideaal om te delen!

Bijgerecht

145 min

Moeilijk

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de broodjes

    En verder

13 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak het deeg voor de briochebroodjes

    Meng de bloem en suiker met de gist en lauwe melk.

    Voeg het zout en het ei toe en meng gedurende 10 minuten.

    En verder

    Maak ondertussen de knoflookboter