Bereiding
Maak de brochettes
Verwarm de oven voor op 200 ° C.
Snijd de heek in hapklare stukken. Snijd de courgette in halve maantjes van 1 cm dik. Snijd de rode uien in 8 partjes.
Maak brochettes van de heek, courgette en rode ui. Kruid met peper en zout en bestrijk de brochettes lichtjes met olijfolie.
Leg de brochettes op een ovenschaal met bakpapier en bak 18 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven (afhankelijk van de grootte van de stukken vis).
Maak ondertussen de dragonpesto
Doe de dragonblaadjes, geroosterde pijnboompitten, knoflook en parmezaanse kaas in een keukenmachine of blender.
Voeg geleidelijk de olijfolie toe.
Breng op smaak met zout en peper. Zet de pesto apart.
Serveer de brochettes van heek en groenten warm, samen met de dragonpesto.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.