Op een lichtblauw groot bord liggen 3 gegrilde brochettes, we serveren ze met een couscoussalade van erwtjes en verse kruiden. Naast het bord ligt een blauwe servette met bestek langs. Er staat ook een glaasje water bovenaan het bord met een flesje water naast.

Brochette van rundvlees met salade van parelcouscous,

erwtjes, verse kruiden en veldsla

Deze brochette van rundvlees met salade van parelcouscous is een smaakvolle en gezonde maaltijd. Het vlees kreeg een dry rub, een droge mix van kruiden, specerijen, zout en suiker, die wordt gebruikt om het vlees in te wrijven voor de bereiding op de barbecue. De frisse couscoussalade met erwtjes en verse kruiden maakt dit gerecht compleet en perfect voor een zomerse maaltijd.

Hoofdgerecht

35 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de dry rub

    Voor de couscoussalade

20 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak de dry rub voor het vlees

    Doe alle ingrediënten in een blendertje en maal fijn. Bewaar de rub in een afgesloten bokaal of potje.

    Maak de salade van parelcouscous

    Maak de brochette

    Afwerking