Broodje rosbief met appel en een slaatje van knolselder
Een luxe-broodje maken? Met ingrediënten van bij ons maak je je nieuwe favoriete lunch. Proef de flinterdunne rosbief, met de frisse touch van appel en knolselder. Een gevarieerde lunch met verrassende smaken, klaar in een mum van tijd. Smakelijk!
Bereiding
Maak het slaatje van knolselder
Blancheer voor de knolselder ca. 1 minuut in kokend water met wat zout.
Giet af en spoel af met koud water. Laat goed uitlekken.
Meng de mayonaise onder de knolselder met de yoghurt, mosterd, mierikswortelcrème en ¾ van de blokjes augurk. Breng op smaak met peper en zout.
En verder
Verwijder het klokhuis van de appel, schillen hoeft niet. Snijd de appel in heel kleine blokjes. Besprenkel met het citroensap.
Snijd het volledige stokbrood in de lengte doormidden. Smeer er een laagje boter op. Beleg royaal met de knolseldersalade en leg er roosjes van de rosbief op.
Werk verder af met de blokjes appel, de rest van de augurk, de gehakte walnoten en bieslook.
Serveer in zijn geheel aan tafel, snijd daar pas in stukken.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.