Brugge Dentelle uit de oven met kruiden
Met dit recept maak je kaas uit de oven. Heerlijk in combinatie met een topping van rood fruit en noten! Het fruit geeft een verrassend zoetzure toets die prachtig samenkomt met de rijke smaak van de kaas. Bekijk ook zeker onze video voor de stap-voor-stap uitleg.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verwijder het plastic van de kaasjes en leg ze in een ovenschaaltje. Plaats 15 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de rode ui in halve ringen en bak hem in boter glazig. Voeg het fruit, de kruiden, honing en kaneelpoeder toe en breng aan de kook. Laat 10 minuten op een zacht vuur sudderen.
Haal de kaasjes uit de oven. Snijd ze kruiselings in en plooi de hoekjes naar buiten.
Schep er het fruit met wat sap op en bestrooi met de grofgehakte noten. Werk af met een extra takje tijm.
Lekker met toast of stokbrood.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.