Bruschetta met geitenkaas en gerookte ham
Deze bruschetta met romige geitenkaas en gerookte ham is een smaakvol duo. De gerookte Meesterlyck-ham vormt een perfecte balans met de zachte geitenkaas en het knapperige brood. Een eenvoudig maar verfijnd hapje dat ideaal is als voorgerecht of voor bij de borrel. Snel te maken en altijd een succes aan tafel!
Bereiding
Snijd de basilicumblaadjes fijn. Halveer de kerstomaten. Giet er een scheutje olijfolie bij, voeg het basilicum toe en kruid met peper en zout. Zet opzij.
Roer de geitenkaas los en kruid met peper en zout.
Snijd de ciabatta in sneetjes van 1 cm dik. Rooster ze goudbruin in een broodrooster of onder de grill. Wrijf er met een gehalveerd knoflookteentje over.
Besmeer elk sneetje brood met de geitenkaas. Schep er de tomaatjes op en verdeel er de ham over. Druppel er nog wat olijfolie over en werk af met een extra blaadje basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.