Bruschetta met tapenade van mosterd en kippenlever
Deze bruschetta met een pittige mosterdtapenade en kippenlever is een echte smaakexplosie voor liefhebbers van rijke en intense smaken. De zachte textuur van de kippenlever, gecombineerd met de scherpte van de tapenade op basis van mosterd, zorgt voor een verfijnd en gedurfd hapje.
Bereiding
Mix de ingrediënten voor de tapenade tot een niet te gladde saus. Er mogen nog wat stukjes inzitten.
Snipper de sjalotten en stoof ze glazig in boter. Blus met de witte wijn en laat bijna volledig inkoken.
Haal intussen de levertjes door het zetmeel. Kruid met peper, zout en een snuifje suiker en bak ze snel goudbruin op hoog vuur. Door het zetmeel worden ze lekker krokant. Draai het vuur dan lager en laat ze nog 2 tot 3 minuten rustig verder garen.
Snijd intussen het brood in schuine plakjes en rooster ze knapperig.
Doe de levers bij de pan met de sjalot en meng goed. Bestrijk het brood met de mosterdtapenade en schik de levertjes bovenop.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.