Een rijkgevulde salade staat klaar op tafel. Het witte bord is gevuld met sla, gekookte eitjes, stukjes asperges en kaasschilfers. Dat is de lente proeven in je bord, als je het mij vraagt!

Caesarsalade met asperges

Geef je klassieke Caesarsalade een lente-upgrade met heerlijke asperges van bij ons! Verwen je smaakpapillen met knapperige little gem, Vlaamse asperges, gekookte eitjes, spekjes en Belgische oude kaas, allemaal perfect gecombineerd met onze caesardressing. Een verfijnde en verrassende twist op een geliefde favoriet die je zeker wilt proeven!

Hoofdgerecht

35 min

Eenvoudig

Slaatje

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de caesardressing

17 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak de dressing

    Plet de ansjovis en pers de knoflook uit boven een kommetje.

    Meng de mayonaise en zure room door het knoflook-ansjovismengsel.

    Maak de salade

    Afwerking