Bereiding
Maak de millefeuille
Verwarm de oven voor op 200 ° C.
Schil de aardappelen en snijd in hele fijne schijfjes met behulp van een mandoline.
Verwarm de boter en olie totdat de boter gesmolten is.
Maak per persoon 2 stapeltjes van de schijfjes aardappel op een bakplaat met bakpapier. Smeer elk schijfje in met de gesmolten boter en olie. Leg halverwege de stapel een stukje rozemarijn en een snufje zout.
Dek de bakplaat af met aluminiumfolie en zet in de oven voor 30 minuten.
Verhoog na 30 minuten de oven op 220 ° C. en verwijder de folie. Bak nog eens 45 minuten totdat de aardappelen goudbruin en gaar zijn.
Maak ondertussen de frambozendressing
Doe alle ingrediënten in een maatbeker en mix glad tot een vloeibare dressing. Zet koel weg.
Maak de kruidensalade
Spoel de kruiden, zwier droog en meng onder elkaar.
Pel de rode ui en snijd in ringen.
Voor het vlees
Verhit de boter en olie in een braadpan en bak het vlees rosé of naar keuze.
Haal het vlees uit de pan en laat drie minuten rusten zodat de sappen in het vlees blijven.
Afwerking
Schik het vlees en de salade met frambozendressing op een bord en serveer met de aardappelen.
Werk de aardappelen af met nog een takje rozemarijn, peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.