Bereiding
Snijd de tomaten in 8 plakjes.
Snijd de randjes van de kaas, even groot als het toastbrood.
Borstel de lamsfilet in met de olie en kruid met chilipoeder, peper en zout. Verhit een grillpan en bak de lamsfilet aan beide kanten 2 minuten tot het goudbruin gebakken is, binnenin mag het nog rosé zijn. Laat even rusten onder aluminiumfolie.
Bak het spek krokant in een pan, zonder extra vetstof.
Snijd het lamsvlees in fijne plakjes.
Leg op een sneetje toastbrood het sneetje kaas, enkele plakjes lamsvlees en het gebakken spek, leg hierop terug een sneetje toastbrood.
Grill de toast aan beide kanten.
Smeer de bovenkant van het bovenste toastbroodje in met mayonaise en leg er sla, tomaat en plakjes gekookt ei op.
Toast ook het andere sneetjes toastbrood (zonder vulling) aan beide kanten.
En leg deze bovenop de toast belegd met mayo, sla, tomaat en plakjes ei.
Steek de toast vast met satéprikkers en snijd diagonaal in twee. Serveer met ketchup en indien gewenst ook lekker met frietjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.