

Bereiding
Schil de aardappelen. Snijd in kleine blokjes en kook ze gaar in gezouten water. Doe hetzelfde met de wortelen.
Bak ondertussen het varkensgehakt rul in een bakpan met weinig vetstof. Kruid met peper.
Besmeer 8 sneden brood met de pickles en doe hierop het gebakken varkensgehakt.
Snipper de bieslook en peterselie fijn.
Beleg met de gesnipperde sjalot, bieslook en peterselie. Leg er vervolgens telkens een sneetje brood bovenop.
Bak de croques krokant in een croque monsieur toestel.
Giet de aardappelen en de wortelen af en doe samen in een hoge kookpot. Plet alles fijn met een pureestamper. Voeg een scheutje melk toe en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Serveer de croques met de wortelstoemp.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.