Bereiding
Kneed een soepel, ietwat plakkerig deeg van de bloem, de yoghurt, bakpoeder en een snuf zout. Laat 15 minuten rusten onder plasticfolie.
Verwarm de oven voor op 220°C.
Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Snijd het vruchtvlees van de paprika’s in reepjes en snijd de courgette in dunne plakjes.
Hussel alle groenten met de geperste look en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout en schep ze in een ovenschaal. Zet 15 minuten in de oven.
Verdeel het deeg in 4 gelijke stukken en rol er bolletjes van. Bestrijk een werkblad met wat olie en rol de bolletjes met een deegrol zo dun mogelijk uit.
Bak de flatbreads in een hete koekenpan 2 minuten per kant lichtjes bruin.
Verdeel over elke flatbread wat spinazie. Schep er de geroosterde groenten op en bestrooi met de kaas.
Rol ze strak op en zet vast met keukentouw. Bak ze rondom in olie goudbruin en tot de kaas gesmolten is.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.